svi. 022017
 

Škola za balet i ritmiku se 30.4 i 1.5. 2017. natjecala na Concorso Internazionale di Danza Citta di Udine u disciplinama suvremeni ples solo i grupe. Nastupili su učenici 4. srednje kao skupina te solisti: Anđela Marković, Lucija Miletić, Nika Vlahović, Emma Turk i Anela Rački. 4. srednje i Anelu Rački pripremale su Mirjana Brcko i Koni Kosanović, Emmu Turk, Luciju Miletić i Niku Vlahović pripremao je Zvonimir Kvesić, dok je Anđelu Marković pripremala Dora Belić.

Ponosni smo na odlične izvedbe naših učenika te čestitamo svim natjecateljima i njihovim mentorima!

Poglavito čestitamo Anđeli Marković i njezinoj mentorici Dori Belić na osvojenoj 2. nagradi u kategoriji učenika te Luciji Miletić i mentoru Zvonimiru Kvesiću na 3. nagradi u istoj kategoriji i osvojenim prestižnim radionicama: Anđela u Americi, a Lucija u Milanu te se iskreno nadamo da će djevojke uspjeti i sudjelovati na tim radionicama.

 

Čestitamo i našim kolegama iz UŠ Franje Lučića iz Velike Gorice, te Škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica iz Rijeke koji su također ostvarili odlične rezultate. Lijepo je vidjeti kako se u Hrvatskoj dobro pleše!

Bravo!

  © 2015 Škola za balet i ritmikuOVOJE LINK