tra. 022012
 

Učenice Osnovne škole za balet i ritmiku su u subotu, 31.03.2012. godine nastupile na 50. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa koje se održalo u Varaždinu, u disciplini suvremeni ples- skupine.

U prvu kategoriju,  učiteljica Mirjana Brcko dovela je osam krokodila. Na žalost, jedan je bio prehlađen, pa su do kraja natjecanja i svi ostali počeli kihati…. 🙂  Lea Brcko, Kora Karla Konjević, Magdalena Koren, Sara Mejovšek, Ivona Mezulić, Lea Pavlović Mitrović, Antea Flora Stankić i Danica Mugoša  su, potpuno zelene, s koreografijom Kroki-šmrc  osvojile II. nagradu!!!

Učiteljica Dora Čataj Alić je, pak, istraživala što sve drži na tavanu i tamo našla Barbaru Alilović, Luciju Ćavar, Tinu Došlić, Katarinu Hrabar i Anju Majer, sve prašnjaveu nekim čudnim pozama pa je s  njima osvojila  II nagradu u 2. kategoriji otkrivši Tajne starog tavana…

 

Za odlično otplesane nastupe, izniman trud i angažman, zanimljive koreografije te osvojene nagrade čestitamo svim plesačicama i njihovim učiteljicama! Samo tako nastavite!

 

  © 2015 Škola za balet i ritmikuOVOJE LINK