ožu. 232015
 

U subotu, 21.03.2015. godine, u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, održalo se 53. državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa.

Škola za balet  i ritmiku nastupila je s jednom baletnom skupinom te 7 solista u disciplini suvremeni ples.

Evo kako smo se plasirali:

Klasični balet

2. kategorija skupine

Učenice Jana Bešker, Ena Cukerić, Karla Pavlek Košanski, Vita Puškadija, Gisela Maria Karman i Nia Lazar Vlašić koje je pripremala Antonijeta Šeketa Gleich koja je ujedno i koreografirala njihovu baletnu točku pod nazivom “Beč, grad mojih snova” osvojile su 1. nagradu s 99 bodova.

 

Suvremeni ples 

1. kategorija solo

Iva Skoko osvojila je 1. nagradu s 98.90 bodova, a koreografiju “Paprenjak” koju je izvela, koreografirala je učiteljica Kristina Tolj koja ju je ujedno i pripremala za natjecanje.

Lara Andrić je s koreografijom Ups! također osvojila 1. nagradu s 98.70 bodova, a pedagoginja/koreografkinja je Kristina Tolj.

Niku Petrinjak koja je osvojila 1. nagradu s 98,04 bodova pripremala je Emerencijana Rebić. Učiteljica E.Rebić tekošer je i koreografirala koreografiju pod nazivom “Zašto?” koju je Nika izvela.

Ema Šlogar osvojila je 2. nagradu s 97.75 bodova s koreografijom “Mali hir” koju je koreografirala učiteljica Eva Pavlinušić, koja je ujedno i pripremala Emu.

Elu Ugrinić  također je pripremala Eva Pavlinušić, koja je i koreografilrala koraografiju “Knjigoljubac” s kojom je Ela osvojila 2. nagradu s 97.75 bodova.

 

2. kategorija

Nika Vlahović je pod vodstvom učiteljice Kristine Tolj izvela koreografiju “Snovolovka” te osvojila 1. nagradu.

Mihaelu Šribar je osvojila 2. nagradu. Koreografiju “Žarište” je koreografirala i Mihaelu pripremala učiteljica Emerencijana Rebić.

 

Čestitamo svim učenicama i njihovim učiteljicama na izvanrednom plasmanu te im želimo još mnogo ovakvih uspjeha!

  © 2015 Škola za balet i ritmikuOVOJE LINK