lis. 232017
 

Od 14.-21.10.2017. godine Škola za balet i ritmiku ugostila je 6 učenika Codarts Havo srednje plesne škole iz Rotterdama u pratnji profesora Maria Camacha u sklopu projekta razmjene učenika i nastavnika dogovorene za ovu školsku godinu s predstavnicima Codartsa, Rotterdam.

Učenici su bili smješteni u obiteljima naših učenika te pohađali plesnu nastavu Škole za balet i ritmiku. Posebno zahvaljujemo prof. Mariu Camachu koji je u sklopu razmjene učenicima prvih i drugih razreda naše škole održao petodnevnu radionicu Grahama što je uvelike značajno jer je on osobno bio član ansambla Marthe Graham za njezina života te je na najbliži mogući način prenio našim učenicima njezino znanje i filozofiju.

Slijedi uzvratni posjet Rotterdamu u siječnju kada će naših šest učenica u pratnji nastavnika posjetiti Codarts i pohađati plesnu i općeobrazovnu nastavu HAVO-a.

 

Zahvaljujemo našim gostima na posjeti, kao i našim učenicima i njihovim obiteljima koji su ih objeručke prihvatili i pokazali im ljepote Zagreba te nastavnicima koji su uložili dodatni napor u realizaciji projekta.

Posebno hvala našoj nastavnici klasičnog baleta Ireni Jeričević koja nas je upoznala s divnim plesačima iz Codartsa i omogućila ovu suradnju! Nadamo se da je ovo prva od mnogih!

 

  © 2015 Škola za balet i ritmikuOVOJE LINK